Over ons

Powerbankbedrukt.nl is voortgekomen uit het bedrijf M-Gifts, een gevestigde naam in de wereld van promotion en merchandising met relatiegeschenken die nét even anders zijn. Flexibiliteit, creativiteit en duurzaamheid staan bij ons al jaren hoog in het vaandel. Vanuit de gedachte dat geen mens omwille van bereikbaarheid en veiligheid zonder energie kan, is het idee ontstaan om bedrukte powerbanks in allerlei soorten en maten als promotioneel geschenk aan te gaan bieden.

Wat is een powerbank nu eigenlijk?

Een powerbank is simpel gezegd niets anders dan een portable accu/batterij. U kent het probleem vast: u wilt uw smartphone of tablet gebruiken, maar net nu u deze zo hard nodig heeft, blijkt de batterij leeg te zijn. Natuurlijk gebeurt dit altijd als u geen tijd heeft om te wachten totdat uw smartphone weer is opgeladen of op een moment dat er zelfs geen stopcontact in de buurt is. Met een powerbank in de buurt blijft men mobiel, want hiermee laadt u uw telefoon, tablet, navigatiesysteem of een andere device binnen no time weer op. Een onmisbaar apparaatje dus!

Een nuttig geschenk voor uw relaties én promotie voor uw organisatie

Met een powerbank van Powerbankbedrukt.nl geeft u aan uw medewerkers of andere relaties iets waar ze werkelijk iets aan hebben. Bovendien zal men altijd aan u denken wanneer men de powerbank gebruikt, doordat wij de powerbank stijlvol bedrukken of graveren met uw logo of met een door u gewenste tekst. Naast de betrouwbare, uitstekend presterende Powerbanks Promotioneel, leveren wij ook de Xtorm Powerbank met een extra hoge kwaliteit. Tevens heeft u de mogelijkheid om voor een Custom Made powerbank te kiezen: wij maken dan een powerbank geheel naar uw eigen ontwerp.

Uitgelicht: de WakaWaka, een powerbank met een missie

Wanneer u kiest voor een WakaWaka powerbank, kiest u tevens voor hulp aan een mens in nood. Voor elke verkochte WakaWaka powerbank gaat er namelijk ook één naar een familie in een gebied waar men om diverse redenen niet over stroom kan beschikken. Door een WakaWaka powerbank bedrukt met uw bedrijfslogo of slogan aan uw relaties te schenken, laat u zien dat u dit initiatief, net als wij, een warm hart toedraagt!

Onze service

Gratis transport

Al onze producten worden gratis op 1 adres in Nederland bezorgd

24/7 Support

Wij staan dagelijks tot uw dienst

Betaling per factuur

Bij ons geen iDeal of credit card betalingen, maar gewoon per factuur.