Powerbankbedrukt.nl bedrukt de powerbanks met uw bedrijfslogo, tekst of slogan. U krijgt van ons altijd eerst een gratis en vrijblijvende digitale drukproef. Zo weten we zeker of het product met bedrukking helemaal naar wens zal zijn.

Hoe levert u uw logo of tekst aan?

Voor het uploaden of mailen van drukbestanden kunt u kiezen uit de volgende formaten:

  • AI bestand (Adobe Illustrator)
  • EPS bestand
  • PDF bestanden

Vectorbestanden zijn grafische afbeeldingen die onbeperkt en zonder kwaliteitsverlies vergroot en verkleind kunnen worden. De ontwerper die uw logo heeft ontworpen kan u vaak helpen aan zo’n vectorbestand. Het is niet mogelijk om relatiegeschenken te bedrukken met een JPEG of PNG bestand. Deze zijn namelijk opgebouwd uit pixels en doordat deze kleine blokjes zichtbaar worden bij het inzoomen, zijn deze bestanden niet geschikt voor bedrukking.

Als u niet zeker bent of uw bestand aan de voorwaarden voldoet of als u geen vectorlogo heeft, neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

PMS Solid Coating

Voor één- en meerkleurige bedrukking maken wij gebruik maken van een PMS Solid Coated kleurcode. PMS staat voor Pantone Matching System. Wereldwijd zijn er afspraken gemaakt tussen alle partijen in het ontwerp- en productieproces. De afgesproken coderingen garanderen dat overal ter wereld een kleur exact gelijk is. Dit is uiteraard zeer belangrijk voor bedrijfslogo’s en huisstijlen.

NB: Ondanks dat de kleur inkt van de PMS kleur altijd hetzelfde is, kan het materiaal van het product de inkt op verschillende manieren opnemen. Hierdoor is het mogelijk dat er kleurverschil ontstaat.

Het aanleveren van bestanden

Bij uw offerte aanvraag of uw bestelling kunt u uw logo uploaden. Ook kunt u uw drukbestanden mailen naar verkoop@powerbankbedrukt.nl.
Vermeld hierbij duidelijk de naam van uw organisatie en het offerte- of ordernummer.
Heeft u nog vragen over het aanleveren van de te drukken bestanden? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn altijd bereid om al uw vragen te beantwoorden!